Завантаження ...

У Сумах нетверезий водій пропонував патрульним хабар (+відео)

Під час патрулювання інспектори отримали повідомлення про нетверезого чоловіка, який на вулиці Герасима Кондратьєва збирається сісти за кермо.



Під час патрулювання інспектори отримали повідомлення про нетверезого чоловіка, який на вулиці Герасима Кондратьєва збирається сісти за кермо. Під’їжджаючи до вказаного будинку, назустріч патрульним якраз і їхала вказана у повідомленні автівка.

“На ногах не тримався”, — саме так патрульні говорять про водія, який вийшов із-за керма. 51-річний чоловік мав ознаки сильного алкогольного сп’яніння. На огляд у присутності свідків він відразу ж погодився. Освідування на місці показало 2, 88 проміле, що більш ніж в 14 разів перевищує допустиму норму.

Та навіть перебування в такому стані не завадило чоловіку зрозуміти, що йому загрожує не лише штраф, а й позбавлення права керування. Тож керманич почав пропонувати патрульним неправомірну вигоду — 2000 гривень. Кілька разів інспектори попередили чоловіка про відповідальність за свої дії. Та водій наполягав на своєму. Тож на місце інспектори викликали слідчо-оперативну групу Сумського відділу поліції.

За фактом керування в стані алкогольного сп’яніння охоронці порядку на водія склали адміністративний матеріал за ч. 1 ст. 130 КУпАП. Слідчі ж відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 369 (Пропозиція неправомірної вигоди) ККУ.

Патрульна поліція Сумської області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: