Завантаження ...

Часто, реагуючи на повідомлення, сумські патрульні виявляють у громадян наркотики

Так, нещодавно, прибувши на виклик про вчинення домашнього насильства в одному з будинків на вулиці Героїв Крут, у коридорі приміщення, крім самого правопорушника, вартові порядку виявили пристрій для вживання



Так, нещодавно, прибувши на виклик про вчинення домашнього насильства в одному з будинків на вулиці Героїв Крут, у коридорі приміщення, крім самого правопорушника, вартові порядку виявили пристрій для вживання, ймовірно, наркотичних речовин із нашаруванням бурого кольору. Заявниця повідомила, що цей пристрій дійсно належить її 27-річному братові.

А на вулиці Харківській, куди патрульні отримали виклик про бійку, в одного з учасників події інспектори виявили згорток із фольги з білою кристалічною речовиною, зовні схожою на наркотичну. 22-річний сумчанин пояснив інспекторам, що придбав її для власного вживання.

В обох випадках на місце патрульні викликали слідчо-оперативну групу Сумського відділу поліції.

Нагадуємо, що за незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту передбачена кримінальна відповідальність за ст. 309 ККУ.

Патрульна поліція Сумської області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: