Завантаження ...

Сумські патрульні затримали жінку, причетну до крадіжки мобільного телефону

Днями, патрульні отримали повідомлення про крадіжку мобільного телефону в одному з магазинів на проспекті Михайла Лушпи.



Днями, патрульні отримали повідомлення про крадіжку мобільного телефону в одному з магазинів на проспекті Михайла Лушпи. Завдяки наявним відеокамерам вдалося встановити жінку, ймовірно, причетну до вчинення правопорушення.

За кілька хвилин біля однієї з багатоповерхівок, на проспекті Михайла Лушпи, вартові порядку побачили схожу за описом громадянку. Під час поверхневої перевірки патрульні виявили у 36-річної жінки мобільний телефон, схожий на викрадений. На місце події вони відразу ж викликали слідчо-оперативну групу Сумського відділу поліції.

Та громадянка з ознаками сильного алкогольного сп'яніння в присутності патрульних розпивала алкогольний напій, на неодноразові зауваження інспекторів не реагувала, натомість висловлювалася нецензурною лайкою. Тож на неї охоронці порядку склали два адміністративні матеріали: за ст. 178 (Розпивання алкогольних напоїв у заборонених законом місцях) та ст. 173 (Дрібне хуліганство) КУпАП.

За фактом крадіжкb мобільного телефону слідчими відкрито кримінальне провадження за ст. 185 (Крадіжка) ККУ.

Патрульна поліція Сумської області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: