Завантаження ...

На Сумшині до пяти років засуджено чоловіка, який вдарив ножем свою співмешканку

Шосткинською місцевою прокуратурою підтримано публічне обвинувачення стосовно 36-річного чоловіка, який вдарив ножем свою співмешканку.



Шосткинською місцевою прокуратурою підтримано публічне обвинувачення стосовно 36-річного чоловіка, який вдарив ножем свою співмешканку.

Йдеться про подію, що сталась у м. Шостка 20 січня 2019 року. До обвинуваченого в гості прийшов товариш. Чоловіки разом розпивали спиртне. Згодом до них приєдналась співмешканка господаря будинку. Під час застілля чоловік схопив ніж та вдарив ним цивільну дружину в груди. 36-річна потерпіла отримала тяжке тілесне ушкодження.

«У суді обвинувачений пояснив, що під час застілля жінка почала просити в нього кошти, щоб купити ще самогону, а також він приревнував її до товариша, тому розлютився та вдарив її ножем», – розповів прокурор Шосткинської місцевої прокуратури В’ячеслав Шкатула.

Разом з тим, доведено причетність обвинуваченого до крадіжок майна з 5дачних будинків. За відсутності господарів чоловік проникав у приміщення та викрадав усі цінні речі.

За вироком суду обвинуваченого визнано винним за ч. 1 ст. 121 та ч. 3 ст. 185 КК України та засуджено до 5 років позбавлення волі.

Прес-служба прокуратури області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: