Завантаження ...

Сумські патрульні розшукали водія, який вчинив ДТП та втік з місця пригоди (+відео)

По обіді до патрульних звернувся водій автомобіля Chevrolet Nubira та повідомив, що виявив механічні пошкодження на своїй автівці, які з’явилися за час його відсутності.



Автопригода сталася вчора зранку, на провулку Академічному.

По обіді до патрульних звернувся водій автомобіля Chevrolet Nubira та повідомив, що виявив механічні пошкодження на своїй автівці, які з’явилися за час його відсутності. Під час огляду прилеглої території, інспектори виявили камеру відеоспостереження на будівлі поруч, яка й зафіксувала момент ДТП та його другого учасника.

Під час розшукових заходів інспектори відділу розшуку та опрацювання матеріалів ДТП знайшли 18-річного водія автомобіля Mitsubishi Colt, який вчинив ДТП та місце пригоди залишив. Молодик пояснив, що під час руху не дотримався безпечної дистанції та допустив наїзд на припаркований легковик Chevrolet. Також чоловік додав, що у зв’язку з незначними пошкодженнями автомобілів, він вирішив просто поїхати з місця автопригоди.

Патрульні ж, окрім профілактичної бесіди з керманичем, склали на нього адміністративні матеріали за ст. 124 (Порушення ПДР, що призвело до ДТП) та 122–4 (Залишення місця скоєння ДТП) КУпАП. Матеріали направлено до суду.

Патрульна поліція Сумської області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: