Завантаження ...

Правоохоронці Сумщини викрили у скоєнні крадіжок трьох жителів регіону

Спокусились зловмисники на грошові кошти, комп’ютерну і побутову техніку та вироби з металу. Так, працівники поліції обласного центру затримали в порядку ст. 208 КПК України 29-річного сумчанина.



Спокусились зловмисники на грошові кошти, комп’ютерну і побутову техніку та вироби з металу.

Так, працівники поліції обласного центру затримали в порядку ст. 208 КПК України 29-річного сумчанина. Як з‘ясувалось, молодий чоловік скористався неуважністю місцевої жительки і проник у її квартиру, двері якої вона забула замкнути. Злодій намагався винести ноутбук та портативну музичну колонку, коли його випадково помітила власниця житла. Вона негайно викликала наряд поліції, і правоохоронці затримали молодика на місці вчинення злочину.

Працівники Конотопського відділу поліції викрили у скоєнні крадіжки 16-річного підлітка. Хлопець, розбивши вікно, проник до магазину, звідки поцупив 2 000 гривень. Поліцейські вилучили ці гроші і повернули власнику магазину.

На Путивльщині під час розслідування кримінального провадження, відкритого за фактом крадіжки з дачного будинку 29-річної жінки, місцеві поліцейські встановили, що до вчинення злочину причетний 24-річний житель району. Останній шляхом пошкодження навісного замка проник до приміщення, звідки виніс холодильник, газову плиту, газовий балон та вироби з металу. Правоохоронці розшукали та вилучили викрадене майно, і після завершення слідчих дій воно буде повернуте господині.

Наразі за кожним із цих факті у поліції відриті кримінальні провадження за ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України «Крадіжка», у рамках яких тривають слідчі дії. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Відділ комунікації поліції Сумської області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: