Завантаження ...

На Сумщині вчора сталося три ДТП із мототранспортом

Зранку, близько 9-ї години, патрульні отримали повідомлення про ДТП з травмованими на вулиці Чернігівській. За попередніми даними, 61-річний водій автомобіля ГАЗ-3110, під час розвороту не надав переваги в русі



Зранку, близько 9-ї години, патрульні отримали повідомлення про ДТП з травмованими на вулиці Чернігівській. За попередніми даними, 61-річний водій автомобіля ГАЗ-3110, під час розвороту не надав переваги в русі та допустив зіткнення з мотоциклом Spark. У результаті автопригоди 54-річний керманич двоколісного транспортного засобу отримав тілесні ушкодження.

Патрулюючи автодорогу національного значення Н 12 “Суми — Полтава”, інспектори отримали повідомлення про автопригоду з травмованими, що сталася в місті Тростянець. Прибувши на місце, патрульні попередньо встановили, що 24-річний водій, керуючи автомобілем Mazda 6, під час зміни напрямку руху не витримав безпечного бокового інтервалу та допустив зіткнення з мотоциклом Senke SK. Унаслідок ДТП 23-річний водій мотоциклу отримав тілесні ушкодження у вигляді закритого перелому гомілковостопного суглоба правої нижньої кінцівки.

А вже надвечір патрульні отримали ще одне повідомлення про ДТП із мототранспортом в обласному центрі, що сталася на вулиці Степана Бандери. На щастя, автопригода між водіями автомобіля Volkswagen Caddy та мотоцикла Spark обійшлася без травмованих. Керманичі дійшли обопільної згоди та склали Європротокол.

Патрульна поліція Сумської області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: