Завантаження ...

На Сумщині поліція встановлює обставини ДТП, під час якої отримали травми водій та пасажир мотоциклу

Співробітники Середино-Будського відділення поліції встановлюють обставини ДТП, під час якого отримали травми водій та пасажир мотоциклу.



Співробітники Середино-Будського відділення поліції встановлюють обставини ДТП, під час якого отримали травми водій та пасажир мотоциклу. Однією з причин аварії правоохоронці розглядають порушення правил дорожнього руху кермувальником мотоцикла.

На поліцейську лінію «102» надійшло повідомлення про те, що в селі Кам’янка Середино-Будського району внаслідок зіткнення мотоциклу з електроопором потерпіли двоє громадян – водій байка та його пасажир.

Наразі і сам 24-річний мотоцикліст, і його 21-річний товариш знаходяться у шосткинській лікарні. Що стосується мотоцикла, то вилучений з місця аварії двоколісник поміщений на штрафмайданчик до завершення всіх необхідних слідчих дій.

В поліції за фактом ДТП розпочали кримінальне провадження за ч.1 ст. 286 Кримінального кодексу України «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами», в рамка якого з’ясовують причини та обставини того, що трапилось.

В свою чергу поліцейські звертаються до водіїв: будьте уважними за кермом, беззаперечно дотримуйтесь правил дорожнього руху і пам‘ятайте, що ігнорування правил безпеки часто-густо призводить до трагічних наслідків. Перш, ніж почати рух, перевірте технічний стан свого транспортного засобу, і за жодних обставин не сідайте за кермо на підпитку. Уникайте ризикованих маневрів та перевищення швидкості. Будьте виваженими та обачними, і завжди щасливо повертайтеся додому.

Відділ комунікації поліції Сумської області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: