Завантаження ...

На Сумщині поліцейські притягли до відповідальності чоловіка, який обікрав свого товариша

Спокусився неодноразово судимий зловмисник на рибацькі снасті та наручний годинник, які викрав з квартири свого довірливого товариша.



Спокусився неодноразово судимий зловмисник на рибацькі снасті та наручний годинник, які викрав з квартири свого довірливого товариша. І хоча викрадені речі злодій встиг продати, поліцейські знайшли їх, вилучили та повернули власнику.

У поліцію з заявою про крадіжку звернувся 50-річний житель Шостки. Чоловік розповів, що з його квартири зникли наручний годинник та спінінг з котушкою. У крадіжці він запідозрив свого товариша, який тимчасово мешкав у нього.

Правоохоронці розшукали вказаного чоловіка. Ним виявився неодноразово судимий за майнові злочини 46-річний місцевий житель. Останній зізнався у скоєному та розповів, що викрадені речі встиг продати, а гроші витратити на спиртне.

Поліцейські знайшли майно заявника, вилучили та повернули власнику. Відносно підозрюваного у поліції відкрили чергове кримінальне провадження за ознаками ч. 2 ст. 185 Кримінального кодексу України «Крадіжка». Санкція статті передбачає до п’яти років позбавлення волі. Остаточне покарання чоловіку визначить суд.

Відділ комунікації поліції Сумської області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: