Завантаження ...

Сумські патрульні виявили нетверезого водія мототранспорту

На вулиці Тополянській екіпаж патрульних зафіксував порушення ПДР з боку водія мопеду. Поліцейські зупинили транспортний засіб та під час перевірки документів помітили, що водій має явні ознаки алкогольного сп’яніння.



На вулиці Тополянській екіпаж патрульних зафіксував порушення ПДР з боку водія мопеду.

Поліцейські зупинили транспортний засіб та під час перевірки документів помітили, що водій має явні ознаки алкогольного сп’яніння. До того ж, чоловік не мав відповідної водійської категорії на право керування цим видом транспорту.

У присутності двох свідків громадянин пройшов огляд на стан сп’яніння, який зафіксував у нього 2,6 проміле алкоголю, що в 13 разів перевищує допустиму норму.

Охоронці порядку відсторонили керманича від керування та склали на нього адміністративні матеріали за ст. 130 (Керування в стані сп’яніння) та ч. 2 ст. 126 (Керування без відповідної категорії) КУпАП.

Особливу занепокоєність викликають водії двоколісного транспорту, які виїжджають на дорогу не маючи посвідчення водія та не знаючи ПДР, крім того, такі водії ще й дозволяють собі вживати спиртні напої перед тим, як сісти за кермо. Наслідком такої безвідповідальної поведінки можуть бути — дорожньо-транспортні пригоди, у яких травмуються й гинуть люди.

Патрульна поліція Сумської області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: