Завантаження ...

У Сумах рятувальники двічі надавали допомогу громадянам по ліквідації наслідків негоди

4 червня о 18:04, до Служби порятунку 101, надійшло повідомлення, що в обласному центрі по вул. Леваневського, дерево впало на припарковані автомобілі.



4 червня о 18:04, до Служби порятунку 101, надійшло повідомлення, що в обласному центрі по вул. Леваневського, дерево впало на припарковані автомобілі. Про подію повідомив власник одного з легковиків. На місце події було направлено черговий караул 3 – ї Державної пожежно – рятувальної частини.

По прибуттю було встановлено, що внаслідок погіршення погодних умов, а саме сильного вітру, впало дерево та пошкодило лекові автомобілі «Мітсубісі» та «Пежо». За допомогою спеціалізованого механізованого інструменту дерево розпиляли на частини та прибрали, звільнивши автівки та тротуар для громадян.

Цього ж дня о 18:09, надійшов схожий виклик на вул. Ковпака. На місце події було направлено відділення Групи спеціальної пожежної техніки Загону технічної служби.

Прибувши на місце, рятувальники встановили, що внаслідок поривів вітру частина дерева впала на припаркований автомобіль ВАЗ. Працівники Служби порятунку розпиляли дерево та прибрали його в безпечне місце.

Всього для надання допомоги залучалось 3 одиниці спеціальної техніки та 11 чоловік особового складу від Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Сумській області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: