Завантаження ...

На Сумщині дільничні офіцери поліції встановили крадійку одягу

Намагаючись обновити свій «гардероб», зловмисниця поцупила з манекену, що стояв біля входу у крамницю, джинсову куртку. Встановлені камери відеонагляду допомогли поліцейським викрити злодійку



Намагаючись обновити свій «гардероб», зловмисниця поцупила з манекену, що стояв біля входу у крамницю, джинсову куртку. Встановлені камери відеонагляду допомогли поліцейським викрити злодійку та повернути річ власникам.

Про крадіжку одягу з манекену, що стояв біля входу у крамницю, в поліцію повідомила продавчиня. Вона розповіла, що виявила зникнення джинсової куртки, а камери спостереження магазину зафіксували процес крадіжки.

Прибули поліцейські уважно переглянули відео з камери відеонагляду торгівельної точки та провели необхідні пошукові заходи. Невдовзі вони встановили особу підозрюваної.

Нею виявилась 19-річна жителька одного з сіл Шосткинського району, яка вже мала раніше проблеми з законом. За її словами, вона дуже хотіла собі обновку, проте грошей на придбання вподобаної речі не було. Тож пішла на крадіжку.

Наразі викрадену річ поліцейські вилучили та після завершення необхідних слідчих дій повернуть власникам.

Відносно жінки у поліції відкрили кримінальне провадження за ознаками ч. 2 ст. 185 Кримінального кодексу України «Крадіжка». За скоєне їй загрожує до п’яти років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Сумської області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: