Завантаження ...

У Сумах поліція затримала чоловіка, який скоїв розбійний напад на перехожого

Зловмисник силоміць відібрав у 29-річного жителя обласного центру рюкзак з особистими речами. А за двадцять хвилин його вже затримали поліцейські.



Зловмисник силоміць відібрав у 29-річного жителя обласного центру рюкзак з особистими речами. А за двадцять хвилин його вже затримали поліцейські.

Учора до Сумського відділу поліції звернувся молодий сумчанин, який повідомив, що незнайомий йому чоловік із застосуванням фізичної сили відібрав у нього рюкзак із особистими речами та побіг у бік вулиці Лесі Українки. Потерпілий почав його переслідувати та заодно викликав по телефону поліцію.

Заявник пояснив поліцейським, які прибули на його виклик, що коли проходив по вулиці, до нього почав чіплятися незнайомець. Погрожував ножем та вимагав, щоб громадянин віддав йому свою кепку. А коли заявник учинив опір – намагався вдарити ножем. Після чого таки відібрав, і кепку, і рюкзак та почав втікати. Помітивши, що розбійник сховався в під’їзді багатоповерхівки по вулиці Романа Атаманюка, чоловік сказав про це поліцейським.

Правоохоронці за прикметами, наданими потерпілим, швидко знайшли зловмисника. Ним виявився раніше судимий 42-річний житель цього ж будинку. Поліцейські затримали його вдома та доставили до відділу. Відібрані у перехожого речі поліція вилучила.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 187 Кримінального кодексу України «Розбій».

Нападнику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Відділ комунікації поліції Сумської області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: