Завантаження ...

Сумську велосотку перенесли на 2021 рік через коронавируса і стану доріг

Про це на своїй сторінці в Фейсбуці повідомила одна з організаторів першого в Сумах велозаїзду на 100/50 км «Сумська сотка - 2019» Марина Мороз.



Про це на своїй сторінці в Фейсбуці повідомила одна з організаторів першого в Сумах велозаїзду на 100/50 км «Сумська сотка - 2019» Марина Мороз.

«Останнім часом до мене, як до одного з головних організаторів першого в Сумах велозаїзду на 100/50 км« Сумська сотка »- 2019, звертаються з питаннями:

Чи буде «Сумська сотка» - 2020?

Коли відкриється реєстрація?

Відповідаю: НІ! В цьому році ми вирішили зробити перерву! І ось чому:

Деякі причини очевидні, але не головні. І навпаки: головні, але не очевидні.

Очевидно, що епідеміологічний карантин, введений в результаті спалаху COVID-19 в усьому світі, самим негативним чином вплинув на економіку, як на державному рівні, так і особисто в кожній родині. Втрата доходів населення, неможливість вільно пересуватися по країні - все це закріпило розуміння почекати з нашим заходом до 2021 року. Тим більше, що 50 відсотків учасників успішного «дебютного» заїзду були гостями з інших міст країни.

У відповідь я чую: «Карантин закінчиться, трансфер відновиться. Даєш СОТКУ ».

Так! Мають рацію! Але головні причини, і їх, на мій погляд, дві!

Цей стан доріг по маршруту «Сумська сотка».

Хвалебні відгуки про організаційні моменти «Сумський сотки» -2019 нівелювалися негативними щодо асфальту, який багатьма гостями з інших міст кваліфікувався як МТВ-траса (Сумчани звикли, інших доріг у нас поки немає, для більшості гостей місцевий асфальт - справжній шок).

У минулому році організатори офіційно звернулися до Департаменту інфраструктури області з проханням провести капітальний ремонт доріг за маршрутом гонки. Невелику ділянку (перехрестя, який гонщики сотки перетинають щонайменше 4 рази) ремонтується вже більше півроку. Але більшість траси за рік погіршилася ще більше.

До певної календарної дати залишилося півтора місяці. На жаль, розуміємо, що траса до гонки не готова! Будемо сподіватися, що до 2021 року ситуація покращиться », - написала вона.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: