Завантаження ...

Поліцейські Сумщини попереджають: зберігання наркотиків тягне за собою кримінальну відповідальність

З початку нинішнього року до поліції надійшло 511 повідомлень про такі злочин. На сьогоднішній день 497 з них вже розкриті.



З початку нинішнього року до поліції надійшло 511 повідомлень про такі злочин. На сьогоднішній день 497 з них вже розкриті. Лише за минулу добу поліцейські виявили та вилучили наркотичні засоби у чотирьох жителів Сум та Конотопу.

В обласному центрі, по вул. Іллінська, в поле зору поліцейських потрапив 21-річний юнак. Як виявилось, при собі він зберігав пластикову колбу з порошкоподібною речовиною білого кольору, зовні схожою на наркотичну.

Працівники управління патрульної поліції зупинили 39-річного сумчанина, у якого під час поверхневої перевірки виявили 0.25 г аналогічної сировини.

Ще один згорток, всередині якого містилась схожа на психотропний засіб «сіль» речовина, поліцейські вилучили у 30-річного жителя обласного центру.

Того ж дня у 24-річного конотопчанина дільничні виявили паперовий пакунок з 5 г марихуани.

Все виявлене поліцейські вилучили та направили на експертизу.

За даними фактами працівники поліції відкрили кримінальні провадження за ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до трьох років.

Відділ комунікації поліції Сумської області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: