Завантаження ...

У Сумах під час загоряння в квартирі постраждала літня жінка

1 червня о 18:34, на лінію екстреного виклику 101, надійшло повідомлення про загоряння в одній з квартир 5 – ти поверхового житлового будинку по вул. Супруна в обласному центрі.



1 червня о 18:34, на лінію екстреного виклику 101, надійшло повідомлення про загоряння в одній з квартир 5 – ти поверхового житлового будинку по вул. Супруна в обласному центрі. Про пожежу повідомив сусід, який відчув різкий запах жиму на сходовій клітині. На місце події було направлено черговий караул 1 – ї Державної пожежно – рятувальної частини.

По прибуттю було встановлено, що вогнем пошкоджено стіни та стелю на площі до 40 кв. м, меблі та побутову техніку. Через сильне задимлення вогнеборцям довелось працювати в апаратах для захисту органів дихання. У творилась загроза подальшого поширення вогню на розташовані поруч помешкання.

О 18:53 загоряння локалізували, а о 19:00 – витративши на гасіння близько 1,5 тон води, повністю ліквідували. Всього до ліквідації загоряння було залучено 3 одиниці спеціальної техніки та 13 чоловік особового складу від Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

Внаслідок загоряння постраждала власниця квартири 1919 року народження, яку було госпіталізовано до терапевтичного відділення центральної міської клінічної лікарні №1.

Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Сумській області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: