Завантаження ...

Керівник поліції Сумщини вручив бійцям спецпідрозділу «Суми» почесні відзнаки

Сьогодні Руслан Пиняга вручив поліцейським, які нещодавно повернулись з довготривалого відрядження в зону ООС, подяки та нагрудні знаки.



Сьогодні Руслан Пиняга вручив поліцейським, які нещодавно повернулись з довготривалого відрядження в зону ООС, подяки та нагрудні знаки. До привітань приєднався і радник міського голови з питань учасників АТО, голова координаційної ради з питань учасників АТО Андрій Тимофіїв.

Урочисте шикування відбулося на плацу підрозділу роти патрульної служби поліції особливого призначення «Суми». Десятьом бійцям підрозділу, які виявили високий професіоналізм та мужність під час виконання в зоні ООС службових обов’язків, пов’язаних з безпосередньою участю в охороні публічної безпеки, боротьбі зі злочинністю, начальник ГУНП вручив почесні відзнаки.

«Я надзвичайно радий, що сьогодні ми віддаємо належну шану і вдячність працівникам поліції, які не тільки підтримали добру славу сумських правоохоронців на Донбасі, а й з честю виконали всі поставлені бойові та службові завдання, покликані зберегти Закон і територіальну цілісність Держави, – підкреслив Руслан Пиняга. - Вам випала нелегка ротація, однак навіть в умовах загрози всесвітньої пандемії ви виявили найкращі якості справжніх правоохоронців та захисників. А тому, бажаю вам і надалі бути такими ж палкими патріотами своєї справи, бадьорими духом і тілом; бажаю родинного затишку, миру та злагоди, твердості переконань та незламної віри у щасливу долю України».

Зі словами вдячності за бездоганну службу начальник ГУНП вручив капітану поліції Олександру Коноплі нагрудний знак «Гідність і честь». Ще вісім працівників підрозділу отримали листи-подяки.

Радник міського голови з питань учасників АТО Андрій Тимофіїв приєднався до привітань керівника поліції регіону та передав заступнику командира роти патрульної служби поліції особливого призначення «Суми» полковнику поліції Ігорю Шаповалову орден «Лицарський хрест добровольця».

Вітаємо наших колег та бажаємо успіхів і нових досягнень!

Відділ комунікації поліції Сумської області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: