Завантаження ...

Правоохоронці Сум розшукують шахраїв, які збагатилися за рахунок пенсіонерки майже на 80 000 гривень

Діяли вони за стандартною схемою: ваш родич потрапив у ДТП. До Сумського відділу поліції звернулась 90-річна місцева жителька.



Діяли вони за стандартною схемою: ваш родич потрапив у ДТП.

До Сумського відділу поліції звернулась 90-річна місцева жителька. Вона розповіла, що власноруч віддала шахраям усі свої заощадження. Зі слів заявниці, кілька годин тому до неї на стаціонарний зателефонував невідомий та назвався її онуком. Він повідомив, що у результаті дорожньо-транспортної пригоди його батько потрапив у лікарню і потребує грошей на операцію. Довірлива пенсіонерка одразу вирішила допомогти.

І лише після того, як передала всі гроші невідомій, яка прийшла до її будинку та назвалася подругою потерпілого, бабуся здогадалася подзвонити сину. Виявилося, з ним все гаразд.

За даним фактом у поліції відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст. 190 «Шахрайство» Кримінального кодексу України. Та вкотре застерігають громадян бути обачними та не довіряти незнайомим телефонним співрозмовникам. Обов’язково перевіряти отриману інформацію. А за будь-яких підозр негайно телефонувати на лінію «102».

Відділ комунікації поліції Сумської області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: