Завантаження ...

На Сумщині головний інженер ТОВ підозрюється в службовій недбалості зі збитками для держави

Путивльським відділом Конотопської місцевої прокуратури 26 травня 2020 року погоджено повідомлення про підозру головному інженерові товариства з обмеженою відповідальністю



Путивльським відділом Конотопської місцевої прокуратури 26 травня 2020 року погоджено повідомлення про підозру головному інженерові товариства з обмеженою відповідальністю, через службову недбалість якого державі завдано близько 7,4 млн грн збитків (ч. 2 ст. 367 КК України).

За даними слідства, вказаний службовець, зокрема, здійснює технічне керівництво діяльністю будівельної компанії, яка з 2018 року виконувала роботи по поточному дрібному ремонту та експлуатаційному утриманні мережі автомобільних доріг місцевого значення в Сумській області. Так, за ремонт ділянки дороги місцевого значення на рахунок виконавця перераховано майже 7,4 млн грн. Однак відповідно до висновків експертизи, виконані роботине відповідають технічній документації, мають значні відхилення від нормативних вимог, не вважаються закінченими та фактично виконаними, відтак не підлягають прийманню і потребують переробки.

Досудове слідство проводиться співробітниками поліції за матеріалами Управління захисту економіки в Сумській області.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Прес-служба прокуратури Сумської област

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: