Завантаження ...

Сумські патрульні допомогли велосипедисту, який знепритомнів під час руху (+відео)

Патрулюючи вулицю Римського-Корсакова, екіпаж патрульних побачив чоловіка, який лежав посеред проїжджої частини. Інспектори разом з небайдужими громадянами негайно кинулися йому на допомогу.



Патрулюючи вулицю Римського-Корсакова, екіпаж патрульних побачив чоловіка, який лежав посеред проїжджої частини. Інспектори разом з небайдужими громадянами негайно кинулися йому на допомогу. Громадянин встиг лиш повідомити, що він впав з велосипеда, після чого втратив свідомість.

Поліцейські викликали швидку та намагалися привести його до тями, але той не реагував. Коли велосипедист все ж опритомнів, то не міг зрозуміти, що з ним трапилося, й погано орієнтувався в просторі.

Каретою швидкої допомоги 79-річного сумчанина госпіталізували до нейрохірургічного відділення Сумської обласної клінічної лікарні.

Охоронці порядку передали велосипед його дружині та повідомили її про цю подію.

Патрульна поліція закликає містян не бути байдужими до оточуючих. Якщо ви побачили людину без свідомості — обов’язково викличте швидку або поліцію. Пам’ятайте, своїми діями ви можете врятувати чиєсь життя!

Патрульна поліція Сумської області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: