Завантаження ...

На Сумщині поліцейські викрили «велосипедного» крадія

Зловмисник викрав з тамбуру багатоповерхівки спортивний велосипед. Транспорт чоловік збирався продати, проте не встиг – його викрили правоохоронці.



Зловмисник викрав з тамбуру багатоповерхівки спортивний велосипед. Транспорт чоловік збирався продати, проте не встиг – його викрили правоохоронці.

Про крадіжку спортивного велосипеду з під’їзду в поліцію повідомив 26-річний житель Шостки. Чоловік розповів, що приїхав з роботи і, як завжди, залишив двоколісний у тамбурі біля своєї квартири, а через деякий час виявив його зникнення.

Провівши пошукові заходи дільничні офіцери поліції дуже швидко знайшли крадія. Ним виявився 25-річний знайомий заявника, який мешкає у сусідньому будинку.

За словами чоловіка, того вечора він прийшов до власника двоколісного у гості, але побачивши у тамбурі велосипед, йти у квартиру передумав. Забрав транспорт і збирався його продати.

Наразі веломашину поліцейські вилучили у підозрюваного вдома. Відносно чоловіка у поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 Кримінального кодексу України «Крадіжка». За скоєне йому загрожує штраф від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк від вісімдесяти до двохсот сорока годин, або виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або позбавлення волі на строк до трьох років. Остаточне покарання зловмиснику визначить суд.

Відділ комунікації поліції Сумської області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: