Завантаження ...

За минулі вихідні на Сумщині поліцейські виявили п’ять фактів незаконного обігу наркотиків

У ході проведення загальнодержавної оперативно-профілактичної операції «Мак-2020» протягом минулих вихідних правоохоронці виявили та вилучили з незаконного обігу наркотичні засоби



У ході проведення загальнодержавної поліцейської оперативно-профілактичної операції «Мак-2020», в Сумах та Глухові, протягом минулих вихідних правоохоронці виявили та вилучили з незаконного обігу наркотичні засоби та пристрої для їх вживання.

В обласному центрі, в одній з квартир багатоповерхівки по вулиці Героїв Крут, у 20-річного хлопця працівники Сумського відділу поліції виявили 4 г марихуани.

У ході проведення обшуку в гаражному приміщенні, що належить

35-річному мешканцю Глухова, правоохоронці вилучили 10 г марихуани та саморобний пристрій для її вживання.

Цього ж дня працівниками Управління патрульної поліції, під час патрулювання обласного центру, було зупинено 43-річного жителя міста Запоріжжя, який мав при собі зіп-пакет з порошкоподібною речовиною, зовні схожою на амфетамін. Виявлена речовина направлена на експертизу.

Під час поверхневої перевірки 27-річного жителя Сум, поліцейські виявили у нього пристрій для вживання наркотиків та пластиковий контейнер із залишками наркотичних речовин. У іншого 49-річного сумчанина, якого правоохоронці зупинили по вулиці Ярослава Мудрого, було виявлено 3 г марихуани та пакуночок з «альфа-сіллю».

Все виявлене вилучено та направлено на експертизу.

За кожним із цих фактів слідчі поліції відкрили кримінальні провадження за ч. 1 ст. 309 Кримінального кодексу України «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту». Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до трьох років.

Відділ комунікації поліції Сумської області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: