Завантаження ...

Поліцейські Сумщини притягли до відповідальності «любителів» чужих речей

Гостини для 34-річного шосткинця закінчились втратою мобільного телефону та золотого ланцюжка. І якщо гаджет у сп’янілого потерпілого витягнув знайомий, то ювелірний виріб він загубив у квартирі товариша.



Гостини для 34-річного шосткинця закінчились втратою мобільного телефону та золотого ланцюжка. І якщо гаджет у сп’янілого потерпілого витягнув знайомий, то ювелірний виріб він загубив у квартирі товариша. Звідти його викрала інша гостя. Поліцейські встановили всіх учасників кримінальних подій та притягли винних до відповідальності.

У поліцію Шостки звернувся 34-річний місцевий житель. Чоловік розповів, що коли він перебував у гостях, у нього зникли мобільний телефон та золотий ланцюжок.

Правоохоронці провели перевірку та встановили , що до зникнення речей може бути причетний 45-річний знайомий заявника.

Як з’ясувалось, того дня потерпілий у компанії своїх знайомих вживав спиртні напої. Коли він достатньо сп’янів, підозрюваний і витягнув «мобільний» з кишені його штанів.

Наразі поліцейські вилучили та повернули власнику його телефон, а стосовно зловмисника у поліції відкрили кримінальне провадження за ознаками ч. 1 ст. 186 Кримінального кодексу України «Грабіж».Санкція статті передбачає штраф від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправні роботи на строк до двох років, або позбавлення волі на строк до чотирьох років.

А от золотий ланцюжок, як з’ясували поліцейські, того дня заявник загубив у квартирі товариша. За кілька днів його знайшов власник житла та хотів повернути. Проте не встиг. Інша гостя ювелірний виріб викрала та здала до ломбарду.

Наразі відносно 50-річної жінки у поліції також відкрили кримінальне провадження за ознаками ч. 1 ст. 185 Кримінального кодексу України «Крадіжка». Відповідно до санкції статті їй загрожує до трьох років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Сумської області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: