Завантаження ...

Сумщина отримала чергову гуманітарну допомогу для потреб закладів охорони здоров’я

Завдяки співпраці Сумської облдерж- адміністрації, Благодійного фонду «Глобальний реанімаційний сервіс» та соціально відповідального бізнесу медичні заклади області отримають 2700 захисних щитків та 80 пірометрів



Завдяки співпраці Сумської облдержадміністрації, Благодійного фонду «Глобальний реанімаційний сервіс» та соціально відповідального бізнесу медичні заклади області отримають 2700 захисних щитків та 80 пірометрів

Голова облдержадміністрації Роман Грищенко зазначив, що таке нагальне питання, як забезпечення медиків засобами індивідуального захисту завжди знаходиться на контролі обласної влади.

Роман Грищенко також відмітив, що наразі продовжується робота з укладення медичними закладами Сумщини договорів з НСЗУ щодо надання меддопомоги пацієнтам, хворим на COVID-19. Це дасть змогу виплатити надбавки медпрацівникам у розмірі 300% до заробітної плати в повному обсязі.

Засоби медичного захисту та пірометри розподілять між центральними районними лікарнями Сумської області. Також засоби захисту отримають працівники обласного клінічного перинатального центру, обласного клінічного госпіталю ветеранів війни, обласних онкологічного і кардіологічного диспансерів, обласного діагностичного центру і обласного спеціалізованого будинку дитини та інші медзаклади.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: