Завантаження ...

Сумський ЦНАП готується до впровадження електронного сервісу «єМалятко»

Працівники управління «Центр надання адміністративних послуг у м. Суми» на запрошення Міністерства цифрової трансформації України, взяли участь в онлайн-вебінарі



Працівники управління «Центр надання адміністративних послуг у м. Суми» на запрошення Міністерства цифрової трансформації України, взяли участь в онлайн-вебінарі з питань впровадження електронного сервісу «єМалятко».

Із вступним словом виступила заступниця Міністра цифрової трансформації Людмила Рабчинська. Вона наголосила на важливості впровадження нових якісних форм взаємодії між державою та її мешканцями, зокрема, за допомогою платформи «Дія».

Потому, координатор імплементаційної групи впровадження послуги «єМалятко» Катерина Черногоренко, розповіла про основні можливості програмного продукту, а також вимоги до його впровадження у ЦНАП.

Також, про практичні аспекти повсякденної роботи з програмним продуктом розповіла директор департаменту ЦНАП Луцької міської ради Лариса Карп'як, зокрема вона зупинила увагу учасників вебінару на особливостях підключення до сервісу та навчаннях адміністраторів.

Протягом вебінару працівники ЦНАПу задавали питання, та отримували змістовні відповіді від спікерів. Окрім цього, задля більш детальнішого вивчення сервісу та методів користування, було прийнято рішення про організацію другої частини навчання.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: