Завантаження ...

На Сумщині за минулу добу 28 боєприпасів виявлено та ще 33 знешкоджено

19 травня групою піротехнічних робіт проведено роботи зі знешкодження 33 артилерійських снарядів калібру 152 мм.



19 травня групою піротехнічних робіт Міжрегіонального центру швидкого реагування Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Сумській області (м. Ромни), проведено роботи зі знешкодження 33 артилерійських снарядів калібру 152 мм. Боєприпаси раніше були виявили на полі в 1,5 км від житлових будинків с. Рябина Великописарівського району. Небезпечні предмети вивезли у спеціально відведене місце та знищили шляхом підриву.

Цього ж дня, на лінію екстреного виклику 101, надійшло повідомлення про виявлення однієї 82 – мм і дев’ятнадцяти 50 – ти мм мінометних мін, одного 76 – мм і п’яти 45 – мм артилерійських снарядів та двох ручних гранат Ф-1. Відголоски минулих війн були виявлені в лісі поблизу с. Перекопівка Роменського району, на відстані 200 м від житлових будинків.

На місцях виявлення вибухонебезпечних предметів встановлено охорону та надано заявку на знешкодження до Міжрегіонального центру швидкого реагування Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Сумській області (м. Ромни).

Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Сумській області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: