Завантаження ...

На Сумщині поліція затримала «спостережливого» крадія

Зловмисник, запримітивши місце, де місцева жителька ховає ключ від будинку, вибрав момент, та обікрав жінку.



Зловмисник, запримітивши місце, де місцева жителька ховає ключ від будинку, вибрав момент, та обікрав жінку.

Вчора до чергової частини Великописарівського відділення поліції надійшло повідомлення від жительки одного з сіл району про те, що невідома особа здійснила проникнення до її житлового будинку та викрала звідти дві золоті обручки і гроші в сумі 800 гривень.

Прибувши за вказаною адресою, слідчо-оперативна група поліції, встановила, що зловмисник відкрив замок ключем, який господиня cховала у «секретному» місці біля хати. Тому слідів зламу замка експерт і не виявив. Проте у хаті злодій «похазяйнував» - речі в кімнатах були розкидані.

В ході проведення ряду першочергових слідчо-оперативних дій, направлених на розкриття злочину, працівниками поліції було виявлено та затримано зловмисника який і вчинив крадіжку. Ним виявився 27-річний мешканець одного з сіл району, який довгий час займався демонтажем сусіднього будинку. Спостерігаючи за сусідкою через паркан, він помітив куди жінка ховала ключ від будинку, простежив, щоб господиня пішла з дому, та заліз до її оселі.

Поліція відкрила кримінальне провадження за ч.3 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України та розпочала досудове слідство. Зловмиснику може загрожувати покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Відділ комунікації поліції Сумської області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: