Завантаження ...

На Сумщині поліція вилучає наркотики

З початку нинішнього року поліцією Сумської області було виявлено 455 злочинів, пов’язаних з незаконним обігом наркотиків, та встановлено 443 особи, причетних до їх скоєння.



З початку нинішнього року поліцією Сумської області було виявлено 455 злочинів, пов’язаних з незаконним обігом наркотиків, та встановлено 443 особи, причетних до їх скоєння. Лиш за минулу добу поліція виявила ще п’ять таких злочинів - в обласному центрі та в Охтирці.

По вулиці Перемоги в Сумах працівники Управління патрульної поліції зупинили для перевірки 44-річного чоловіка та виявили у нього серед особистих речей шприц з залишками невідомої речовини та зіп-пакет з речовиною рожевого кольору, зовні схожою на психотропний засіб «альфа-сіль». Вилучена речовина відправлена на експертизу.

Під час поверхневої перевірки 19-річного жителя обласного центру, поліцейські виявили у нього згорточок, у якому знаходилося близько п’яти грамів марихуани. У іншого 20-річного сумчанина, якого працівники поліції зупинили на вулиці Олександра Невського, було виявлено і вилучено дві пігулки, зовні схожі на медичний засіб «метадон».

У Охтирці, по вулиці Незалежності, правоохоронці зупинили 44-річного місцевого жителя та вилучили у нього шприц з ацетильованим опієм об’ємом близько трьох мілілітрів. В тому ж районному центрі, під час проведення обшуку в домоволодінні місцевого жителя, працівники поліції виявили і вилучили медичний шприц, заповнений ацетильованим опієм та пластикову пляшку, частково заповнену наркотичною речовиною. Все вилучене направлено на експертизу.

Поліція відкрила кримінальне провадження за ч.1 ст.309 «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту» Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк до трьох років, або позбавлення волі на той самий строк.

Відділ комунікації поліції Сумської області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: