Завантаження ...

За останню добу поліція Сумщини розкрила ще шість крадіжок приватного майна

Об‘єктами злочинних посягань стали гроші, документи, продукти харчування, велосипеди та речі господарського вжитку.



Об‘єктами злочинних посягань стали гроші, документи, продукти харчування, велосипеди та речі господарського вжитку.

Так, в Ромнах раніше судимий 24-річний чоловік, перебуваючи в автомобілі свого знайомого, примудрився витягнути гаманець водія з грошима та документами. За що тепер понесе чергову кримінальну відповідальність.

Буринські правоохоронці встановили особу зловмисника, причетного до зникнення з багатоповерхівки двох велосипедів. Ним виявився раніше судимий 43-річний місцевий чоловік.

Двох «домушників» викрили працівники поліції Білопільського та Кролевецького районів. Злодії з подвір’я своїх земляків викрали відповідно гумовий шланг та супутникову антену.

Працівники Охтирського відділу поліції притягли до відповідальності 36-річного місцевого жителя, який з картки свого знайомого зняв та присвоїв три тисячі гривень. Ще одного зловмисника правоохоронці виявили в одному з сіл району. Там 61-річний чоловік скористався нагодою і викрав у магазині продукти харчування та шістсот гривень готівки з каси.

За всіма фактами крадіжок в поліції відкрили кримінальні провадження за ст. 185 Кримінального кодексу України «Крадіжка». В залежності від тяжкості скоєного злочину зловмисникам може загрожувати покарання у вигляді штрафів, обмеження чи навіть позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Відділ комунікації поліції Сумської області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: