Завантаження ...

За минулу добу поліцейські Сумщини розкрили три крадіжки приватного майна

Останнім часом на території області до поліції все частіше надходять заяви від громадян про крадіжки майна. Так, лише з початку року на території області зареєстровано 732 таких злочина



Останнім часом на території області до поліції все частіше надходять заяви від громадян про крадіжки майна. Так, лише з початку року на території області зареєстровано 732 таких злочина, й більшу частину з них поліція вже розкрила.

Так, у Сумах дільничні офіцери розкрили крадіжку косметичних засобів, скоєну в одному з магазинів міста. До злочину виявилась причетна 25-річна сумчанка. За попередніми підрахунками, зловмисниця викрала товару майже на 2500 гривень.

По допомогу до правоохоронців Ромен звернулась 26-річна жінка та розповіла, що після візиту знайомого у неї зник мобільний. Поліцейські перевіривши інформацію, встановили, що до зникнення телефону дійсно причетний 24-річний знайомий заявниці. Чоловік дочекався моменту, коли заявниця вийде до іншої кімнати, та поцупив гаджет.

Оперативники Білопільщини викрили у вчиненні магазинної крадіжки 55-річну місцеву жінку. Як виявилось, вона «прибрала до рук» кілька найменувань господарчих товарів загальною вартістю більше 300 гривень

За даними фактами поліцейські відкрили кримінальні провадження за ст.. 185 «Крадіжка» Кримінально кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк до 3-х років.

Відділ комунікації поліції Сумської області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: