Завантаження ...

На Сумщині працівники поліції оперативна затримали злодія

Подія сталася сьогодні вранці, у Глухові. Про можливу крадіжку з нежилого будинку своїх сусідів до поліції повідомила жителька райцентра.



Подія сталася сьогодні вранці, у Глухові. Про можливу крадіжку з нежилого будинку своїх сусідів до поліції повідомила жителька райцентра.

Жінка, яка за дорученням власників наглядала за будинком, почула з нього підозрілі звуки, і запідозрила, що до приміщення проник злодій. Вона негайно сповістила про це на лінію «102», і на її виклик одразу вирушила слідчо-оперативна група Глухівського відділу поліції.

Оглянувши місце події, оперативники встановили, що невідомий «візитер», зірвавши замок на вхідних дверях, забрав новеньку машинку для стрижки волосся та викрав моторолер. Відтак, маючи опис двоколісника та припустивши, що злодій пересувається саме на ньому, розшуковці розгорнули прочісування найближчих вулиць, і вже за півгодини затримали молодого чоловіка, що мав при собі викрадений транспортний засіб.

«Чоловіка доправили до відділку поліції та опитали. Це виявився 25-річний житель сусіднього райцентру, який приїхав до нашого міста у справах, - коментує ситуацію Сергій Буханістий, керівник Глухівського відділу поліції. – До цього випадку він у поле зору поліції не потрапляв. Слідчі щодо нього відкрили одразу два кримінальні провадження – за ч.2 ст. 289 (крадіжка транспорту) та ч.3 ст. 185 (крадіжка, поєднана з проникненням у житло) КК України, та розпочали досудове слідство».

Наразі моторолер вже повернутий власникам обікраденої господи. Поліція перевіряє молодика на причетність до інших аналогічних злочинів, скоєних на території Глухівщини.

Відділ комунікації поліції Сумської області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: