Завантаження ...

Працівники поліції Сумщини викрили ще чотирьох «любителів» наркотиків та психотропів

Лише за минулу добу в поле зору поліцейських за незаконне зберігання речовин наркотичної та психотропної дії потрапили жителі Сум, Роменщини та Серединобудщини.



Лише за минулу добу в поле зору поліцейських за незаконне зберігання речовин наркотичної та психотропної дії потрапили жителі Сум, Роменщини та Серединобудщини.

Так, правоохоронці Сумського відділу поліції отримали інформацію, про те, що 47-річний місцевий чоловік має вдома посів коноплі. Навідавшись до нього, оперативники отримали підтвердження цьому факту. На присадибній ділянці його домогосподарства виявили більше 50 рослин коноплі.

У другому випадку працівники поліції зупинили 36-річного сумчанина, у якого під час поверхневої перевірки виявили 0,2 г кристалічної речовини червоного кольору, схожої на психотропи.

Того ж дня в поле зору роменських правоохоронців потрапив 43-річний місцевий чоловік. Як встановили оперативники, при собі він зберігав 20 г марихуани.

Працівники Серединобудського відділення поліції виявили вдома у 19-річного місцевого юнака саморобний пристрій для вживання наркотиків шляхом куріння. Нині тривають відповідні перевірки, в рамках яких з‘ясовується коло осіб, причетних до можливого збуту наркотиків.

Все виявлене правоохоронці вилучили та направили на експертне дослідження.

За даними фактами в поліції відкрили кримінальні провадження за ч.1.ст.309 «Незаконне виробництво, виготовлення, зберігання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту» Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до трьох років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Сумської області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: