Завантаження ...

У Сумах патрульні зупинили водія маршрутного авто з ознаками наркотичного сп’яніння

Подія сталася днями на проспекті Михайла Лушпи. Під час патрулювання увагу інспекторів привернув маршрутний транспортний засіб Рута 25, водій якого підозріло маневрував на дорозі



Подія сталася днями на проспекті Михайла Лушпи. Під час патрулювання увагу інспекторів привернув маршрутний транспортний засіб Рута 25, водій якого підозріло маневрував на дорозі: перестроювався без увімкнених покажчиків повороту відповідного напрямку. Патрульні зупинили маршрутне авто, щоби поспілкуватися з його керманичем, адже таке водіння наражало на небезпеку не лише його самого, а й інших учасників дорожнього руху.

На щастя, у салоні пасажирів не було. Спілкуючись із 41-річним водієм, вартові порядку виявили в нього ознаки наркотичного сп’яніння: чоловік сильно нервував, його руки тремтіли, сформулювати свою думку він чітко не міг, у поясненнях постійно плутався. Від огляду на стан наркотичного сп’яніння керманич категорично відмовився в присутності свідків.

Патрульні склали на громадянина адміністративний матеріал за ч. 1 ст. 130 (Відмова від проходження огляду на стан сп’яніння особою, яка керує з ознаками сп’яніння) КУпАП, а від керування його відсторонили.

Патрульна поліція Сумської області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: