Завантаження ...

У Сумах нетверезий водій хотів відкупитись від патрульних поліцейських (+відео)

Водія автомобіля ВАЗ-212140, який порушив ПДР, вартові порядку виявили вночі на вулиці Прокоф’єва. Заледве зупинившись, чоловік вийшов з автівки та намагався зайти в під’їзд багатоповерхівки



Водія автомобіля ВАЗ-212140, який порушив ПДР, вартові порядку виявили вночі на вулиці Прокоф’єва.

Заледве зупинившись, чоловік вийшов з автівки та намагався зайти в під’їзд багатоповерхівки, але був зупинений охоронцями порядку. Інспектори пояснили 20-річному керманичу причину його зупинки та почали складати адміністративний матеріал. Оформлюючи порушення ПДР, патрульні виявили в нього ще й ознаки алкогольного сп’яніння.

Чоловік спочатку зовсім заперечував, що керував легковиком. Згодом він зізнався, що дійсно вживав пиво. Зрозумівши, що патрульні не збираються його відпускати та вже шукають свідків для проведення огляду на стан сп’яніння, він наполегливо почав пропонувати заправити службове авто, а потім і неправомірну вигоду в розмірі 15 тисяч гривень. Вартові порядку попереджали чоловіка про кримінальну відповідальність за такі дії, однак молодик і далі продовжував наполягати на своєму.

У присутності свідків громадянин усе ж пройшов огляд на стан сп’яніння. 1, 36 проміле — саме такий результат показав тест. За порушення ПДР на нього винесли постанову за ч. 2 ст. 122 (Порушення правил користування попереджувальними сигналами при зміні напрямку руху) та склали протокол за ч. 1 ст. 130 (Керування в стані алкогольного сп’яніння) КУпАП.

За фактом пропозиції неправомірної вигоди, інспектори викликали на місце події слідчо-оперативну групу Сумського відділу поліції. На разі слідчими відкрито кримінальне провадження за ст. 369 (Пропозиція неправомірної вигоди службовій особі) ККУ.

Патрульна поліція Сумської області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: