Завантаження ...

На Сумщині поліцейські встановили причетних до крадіжок приватного майна громадян

До поліції області щодня надходить чимало заяв про викрадення майна з квартир та будинків. На сьогоднішній день більша частина з них вже розкрита.



До поліції області щодня надходить чимало заяв про викрадення майна з квартир та будинків. На сьогоднішній день більша частина з них вже розкрита. Так, лише за минулу добу поліцейські викрили чотирьох зловмисників, які діяли в Сумському, Путивльському та Тростянецькому районах.

Одна з подій сталася у Сумському районі. Жертвою зловмисника став 33-річний мешканець с. Нижня Сироватка. Як пояснив заявник, після візиту знайомого у нього зник мобільний. Правоохоронці перевірили інформацію і встановили, що до зникнення телефону дійсно причетний знайомий заявника: будучи в гостях у приятеля, він непомітно «прихопив» його гаджет.

Працівники путивльської поліції розкрили дві крадіжки, жертвами яких стали жителі села Гірки. В першому випадку від рук 24-річного молодика з сусіднього села потерпіла 29-річна жінка. Злодій, пошкодивши замок, проник до її дачного будинку та виніс холодильник і металеві речі. У другому випадку з господарства 60-річного чоловіка були викрадені електроінструменти та електричні ліхтарі. Поліцейські оперативно розкрили злочин, і вилучили у 31-річного крадія майно потерпілого.

Оперативники Тростянецького відділення поліції встановили обставини зникнення з банківського рахунку 17-річної жителька райцентру. З‘ясувалось, що крадіжку 700 гривень з картки дівчини скоїла її подруга, яка мала вільний доступ до сторінки потерпілої у банківському додатку.

За кожним фактом у поліції відкрили кримінальне провадження за ознаками ст.185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк до 3-х років.

Відділ комунікації поліції Сумської області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: