Завантаження ...

На Сумщині судитимуть службовця, злочинні дії якого призвели до розтрати 400 тис грн бюджетних коштів

Охтирською місцевою прокуратурою затверджено та направлено до суду обвинувальний акт стосовно провідного інженера одного з відділів Служби автомобільних доріг



Охтирською місцевою прокуратурою затверджено та направлено до суду обвинувальний акт стосовно провідного інженера одного з відділів Служби автомобільних доріг, через службову недбалість якого керівник товариства з обмеженою відповідальністю привласнив бюджетні кошти (ч. 2 ст. 367 КК України).

За версією слідства, вказаний працівник, до службових обов’язків якого відноситься, зокрема, контроль та приймання виконаних робіт на об’єктах, у 2017 році підписав офіційну документацію, не перевіривши фактичне виконання робіт по ремонту мостового переходу автомобільної дороги загального користування державного значення Тростянець-Ницаха-Солдатське. Через відсутність належного контролю керівник товариства, яке виконувало ремонт мостового переходу, в актах виконаних робіт завищив їх обсяги та привласнив майже 400 тис грн.

Стосовно директора товариства з обмеженою відповідальністю триває судовий розгляд за обвинуваченням у привласненні коштів та службовому підробленні.

Досудове слідство проведено слідчими Тростянецького відділення поліції за процесуального керівництва прокуратури.

Прес-служба прокуратури Сумської області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: