Завантаження ...

У Сумах вогнеборці ліквідували загоряння в одній із квартир гуртожитку

11 травня о 12:55, на лінію екстреного виклику 101, надійшло повідомлення про загоряння квартири в чотириповерховому гуртожитку по пр-ту. Курському в обласному центрі.



11 травня о 12:55, на лінію екстреного виклику 101, надійшло повідомлення про загоряння квартири в чотириповерховому гуртожитку по пр-ту. Курському в обласному центрі. Про пожежу повідомили мешканці будинку, які відчули різкий запах диму. На місце події було направлено чергові караули 1 – ї і 3 – ї Державних пожежно – рятувальних частин та автодрабину групи спеціальної пожежної техніки.

По прибуттю було встановлено, що горять меблі та речі домашнього вжитку в кімнаті на останньому четвертому поверсі, тому гасіння проводилось через вікно за допомогою автодрабини та через вхідні двері. Через сильне задимлення вогнеборці працювали в захисних апаратах. Ще до прибуття пожежно-рятувальних підрозділів жителі будинку самостійно евакуювалися в безпечне місце.

О 13:12 загоряння локалізували, а о 13:25 – повністю ліквідували. Всього на гасіння було залучено 5 одиниць спеціальної техніки та 12 чоловік особового складу від Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Сумській області. За попередньою інформацією внаслідок пожежі ніхто не постраждав.

Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Сумській області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: