Завантаження ...

П’ятеро жителів Сумщини постануть перед судом за незаконне зберігання речовин наркотичної та психотропної дії

В поле зору поліції за незаконне зберігання речовин наркотичної та психотропної дії потрапили двоє жителів Роменщини та троє сумчан.



В поле зору поліції за незаконне зберігання речовин наркотичної та психотропної дії потрапили двоє жителів Роменщини та троє сумчан.

Так, роменські поліцейські в ході проведення обшуку за місцем мешкання 66-річного чоловіка виявили 20 г марихуани та саморобний пристрій для вживання. Ще один згорток з побідною речовиною зберігав при собі 47-річний житель районного центру.

Сумські полісмени цими днями виявили ще трьох «шанувальників» наркотичного зілля. У першому випадку патрульні вилучили у 35-річного перехожого паперовий згорток з 4 г марихуани. У другому – працівники місцевого відділу поліції виявили у 36-річного чоловіка 0,02 г порошкоподібної сировини, схожої на речовину психотропної дії. Ще один сумчанин, 35-річний громадянин, мав при собі пляшку з рідким розчином наркотичної дії.

Всі вилучені «знахідки» поліцейські направили на експертизу, а за даними фактами відкрили кримінальні провадження за ч. 1 ст. 309 (незаконне зберігання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до трьох років.

Відділ комунікації поліції Сумської області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: