Завантаження ...

Правоохоронці Сумщини розкрили ще п‘ять фактів учинення крадіжок

Діяли злодії в обласному центрі, Сумському, Білопільському, Буринському та Лебединському районах. Працівники поліції не тільки встановили осіб зловмисників, а й частково повернули власникам крадені речі.



Діяли злодії в обласному центрі, Сумському, Білопільському, Буринському та Лебединському районах. Працівники поліції не тільки встановили осіб зловмисників, а й частково повернули власникам крадені речі.

Співробітники Білопільського відділення поліції викрили у скоєнні крадіжки 20-річного місцевого юнака. Як з‘ясувалося, він проник до господарчого приміщення своєї землячки та поцупив її особисті речі.

Того ж дня із заявою про крадіжку грошей до правоохоронців Сумського району звернулася 28-річна жінка. Як встановили дільничні, до зникнення коштів виявився причетним 25-річний її знайомий. Будучи у гостях, він непомітно для господині «прибрав» всі її заощадження.

Подібну крадіжку розкрили правоохоронці обласного центру: будучи в гостях у свого знайомого, 45-річний сумчанин «прихопив» з собою нетбук, ТВ-тюнер, мобільний та флеш-накопичувач.

Оперативники Буринського відділення поліції довели причетність 47-річного місцевого чоловіка до скоєння крадіжки з домогосподарства 57-річної жінки. З’ясувалося, що потерпіла забула замкнути хвіртку, і цим скористався злодій, поцупивши з двору велосипед.

У с. Гарбарі, що на Лебединщині, 34-річний чоловік обібрав свого односельця. Він зірвав замок на дверях до нежилого будинку, і виніс 3G-антену. Проте залишитись невикритим йому не вдалося - поліцейські зловмисника розшукали та вилучили у нього чуже майно.

За кожним фактом слідчі в рамках відкритих кримінальних проваджень ведуть досудові розслідування. У відповідності з санкцією ст.185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України злодіям загрожує покарання від сплати чималого штрафу і аж до позбавлення волі на строк до 3-х років.

Відділ комунікації поліції Сумської області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: