Завантаження ...

На Сумщині за минулу добу правоохоронці викрили трьох велокрадіїв

Поліцейські не лише довели причетність злодіїв до вчинення крадіжок чужого транспорту, а й вилучили та повернули власникам їх майно.



Поліцейські не лише довели причетність злодіїв до вчинення крадіжок чужого транспорту, а й вилучили та повернули власникам їх майно.

Так, з заявою про крадіжку до працівників охтирської поліції звернулась 56-річна жителька с. Олешня. Жінка розповіла, що вночі невідомі проникли на територію її домоволодіння та викрали два велосипеди.

В ході розпочатих першочергових слідчих дій правоохоронці вийшли на слід раніше судимих за побідного роду злочини місцевих юнаків віком 17-ти та 20-ти років.

Постраждав від рук велокрадія і 60-річний житель Серединобудщини. Зловмисник, побачив залишений без нагляду велосипед, вирішив «прибрати» його до рук. Проте залишитись невикритим йому не вдалося - дільничні розшукали злодія та вилучили у нього двоколісник.

За всіма цими фактами слідчі поліції відкрили кримінальні провадження за ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України та ведуть досудове розслідування.

Правоохоронці вкотре звертаються до громадян з проханням не полишати свій двоколісний транспорт без належного нагляду, оснастити його на випадок зупинки так званим «протиугінним» пристроєм, а самі велосипеди зберігати у надійному приміщенні.

Відділ комунікації поліції Сумської області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: