Завантаження ...

У Сумах, чоловік, аби налякати друга, зателефонував на “102” та повідомив про вогнепальне поранення

Нещодавно, патрульні отримали повідомлення про вогнепальне поранення біля одного з будинків на вулиці Ковпака. За кілька хвилин прибувши на місце події, охоронці порядку виявили заявника.



Нещодавно, патрульні отримали повідомлення про вогнепальне поранення біля одного з будинків на вулиці Ковпака. За кілька хвилин прибувши на місце події, охоронці порядку виявили заявника. Ним виявився 37-річний мешканець обласного центра. Під час спілкування з чоловіком, інспектори з’ясували, що він уже зробив відміну виклику для бригади швидкої допомоги. Та ось на патрульних він дуже чекав. Громадянин пояснив вартовим порядку, що ніякого вогнепального поранення ніхто не отримував. У такий спосіб чоловік просто хотів викликати поліцію аби налякати друга, з яким у нього виник конфлікт.

Окрім профілактичної бесіди, патрульні склали на заявника адмінматеріал за ст. 183 (Завідомо неправдивий виклик спеціальних служб) КУпАП.

До слова, з початку року патрульні склали понад 70 адміністративних матеріалів за ст. 183 КУпАП. За минулий рік — 240 адміністративних матеріалів.

Дуже важливо не боятися зателефонувати за номером телефону “102” та викликати патрульних у разі потреби. Проте, не варто жартувати з такими речами. Адже, у той момент, коли ви здійснюєте завідомо хибний виклик, хтось інший не отримує допомоги, яка йому вкрай необхідна!

Тож, просимо вас бути відповідальними та правосвідомими!

Патрульна поліція Сумської області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: