Завантаження ...

На Сумщині прикордонники затримали двох порушників кордону

Сумський прикордонний загін продовжує вживати системних заходів з підтримання режиму державного кордону на ділянці відповідальності.



Сумський прикордонний загін продовжує вживати системних заходів з підтримання режиму державного кордону на ділянці відповідальності.

Учора у ході реалізації інформації про можливу протиправну діяльність, отриманої від дільничного інспектора прикордонної служби, прикордонники затримали двох порушників державного кордону України.

В районі населеного пункту Попівка, що у Великописарівському районі, прикордонний патруль неподалік від держрубежу виявив та затримав двох наших співвітчизників. Чоловіки в пішому порядку намагалися незаконно перетнути українсько-російський кордон з території України на територію Росії поза встановленими пунктами пропуску.

За спробу незаконного перетинання державного кордону України відносно обох правопорушників складені адміністративні матеріали за ст. 204-1 КУпАП.

Крім цього, прикордонники з’ясували, що вказані особи підозрюються у шахрайстві та що відносно них триває кримінальне провадження. Наразі обох громадян прикордонники передали працівникам Національної поліції.

Підготував Роман Ткач (Сумський прикордонний загін)

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: