Завантаження ...

Шестеро жителів Сумщини постануть перед судом за скоєння крадіжок

Діяли вони у Сумах та Сумському районі. Цікавили злодіїв електроприлади, золоті вироби та побутова техніка. По допомогу до правоохоронців Сумського районного відділу звернулась жителька с. Великі Вільми.



Діяли вони у Сумах та Сумському районі. Цікавили злодіїв електроприлади, золоті вироби та побутова техніка.

По допомогу до правоохоронців Сумського районного відділу звернулась жителька с. Великі Вільми. Вона розповіла, що невідомі викрали з її дачного домогосподарства електроплиту та електротример. У ході проведення розшукових заходів поліцейські встановили осіб, причетних до злочину. Ними виявились односельці потерпілої жінки.

Постраждала від рук крадія і 62-річна сумчанка. Зловмисник, пошкодивши віконне скло, проник до будинку та поцупив золотий ланцюжок. Розшуковцям вдалося швидко встановити особу крадія - ним виявився сусід заявниці. Наразі причини та обставини встановлюються.

Дільничні офіцери Сумського районного відділу поліції встановили особу зловмисника, який обікрав жительку с. Стецьківка. Як з’ясували правоохоронці, зникнення планшета, нетбука та мобільного телефону з будинку заявниці – справа рук 39-річного місцевого чоловіка.

Оперативники Сумського відділу поліції викрили двох неповнолітніх хлопців у скоєнні крадіжки з торгівельного кіоску кількох флаконів чоловічої туалетної води. Поліцейські не тільки довели причетність підлітків до даного злочину, а й повернули власниці втрачені товари.

За кожним з цих фактів працівники поліції відкрили кримінальне провадження за ознаками ст.185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України.

Відділ комунікації поліції Сумської області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: