Завантаження ...

Водія, позбавленого права керування та під «кайфом», виявили сумські патрульні у Сумах

Нещодавно, вночі, на вулиці Леваневського екіпаж патрульної поліції зупинив водія автомобіля Nissan Qashqai, який, мав ознаки наркотичного сп’яніння. Чоловік пройшов огляд в медичному закладі.



Нещодавно, вночі, на вулиці Леваневського екіпаж патрульної поліції зупинив водія автомобіля Nissan Qashqai, який, мав ознаки наркотичного сп’яніння. Чоловік пройшов огляд в медичному закладі. За кілька днів патрульні отримали висновок лікарів, який підтверджував перебування керманича в стані наркотичного сп’яніння.

Розшукавши 32-річного мешканця обласного центру та ознайомивши чоловіка з висновком медиків, охоронці порядку склали на нього протокол за ч. 3 ст. 130 (Керування в стані наркотичного сп’яніння особою, яка двічі протягом року піддавалася адміністративному стягненню) КУпАП.

З 2019 року патрульні склали на чоловіка вже 12 адміністративних матеріалів. З них 8 (4 протоколи — ч.1 ст. 130, 2 протоколи — ч. 2 ст. 130, 2 протоколи — ч. 3 ст. 130) за керування в стані сп’яніння або відмову від проходження огляду на стан сп’яніння в установленому законом порядку та 4 адмінматеріали за керування транспортним засобом особою, позбавленою права керування.

Керуйте відповідально!

Патрульна поліція Сумської області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: