Завантаження ...

Президент України вручив Державну нагороду рятувальнику з Сумщини

Керівники держави вшанували пам’ять ліквідаторів аварії на ЧАЕС та нагородили рятувальників, котрі протягом останніх тижнів цього року приборкують пожежі в зоні відчуження.



Керівники держави вшанували пам’ять ліквідаторів аварії на ЧАЕС та нагородили рятувальників, котрі протягом останніх тижнів цього року приборкують пожежі в зоні відчуження. Серед нагороджених – наш земляк Дмитро Жигер, помічник начальника зміни оперативно-координаційного центру Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Сумській області

22 вогнеборці України отримали ордени «За мужність», «Данила Галицького» та медалі «За бездоганну службу» і «За працю та звитягу». Президент України серед інших нагородив і рятувальника з Сумщини – старшого лейтенанта служби цивільного захисту Дмитра Жигера.

«Ми вам вдячні за вашу велику роботу. Зараз на висоті, з гвинтокрила, ми побачили справжній результат вашої праці. Ви для нас – герої», – сказав Глава держави.

У свою чергу, голова ДСНС Микола Чечоткін подякував рятувальникам за мужність. «Саме ви – ті люди, які роблять імідж нашій Службі, МВС і нашій країні в цілому. Без вас ми б цей вогонь не перемогли», – зауважив Микола Чечоткін.

За матеріалами Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Сумській області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: