Завантаження ...

На Сумщині поліція виявила ще десять фактів зберігання наркотичних речовин

З початку року поліцейські Сумщини виявили 388 злочинів, пов’язаних з незаконним обігом наркотиків та встановили 377 осіб, причетних до їх скоєння.



З початку року поліцейські Сумщини виявили 388 злочинів, пов’язаних з незаконним обігом наркотиків та встановили 377 осіб, причетних до їх скоєння. Лише за минулі вихідні правоохоронці регіону викрили ще десятьох зловмисників та вилучили у них марихуану і «сіль».

Під час чергування, працівники групи Управління патрульної поліції на вулиці Космічній в Сумах зупинили 35-річного мешканця обласного центру, у якого під час проведення поверхневої перевірки виявили зіп-пакет з кристалічною речовиною рожевого кольору зовні схожою на наркотичну та пристрій для вживання наркотичних засобів.

У 36-річного жителя села Марківка Білопільського району поліцейські виявили і вилучили 50 грамів марихуани. А в ході обшуку за місцем проживання 38-річного сумчанина, працівники поліції виявили два грами марихуани та саморобний пристрій для її вживання.

Охтирські поліцейські у райцентрі зупинили 20-річного чоловіка, в якого, під час проведення поверхневого огляду, виявили і вилучили 30 грамів марихуани. П’ять грамів такого ж наркотику вилучили вчора працівники поліції в селі Антонівка Ямпільського району за місцем проживання 47-річного чоловіка. Ще шість грамів та п'ятнадцять грамів марихуани відповідно, оперативники поліції виявили і вилучили у 40-річного жителя Ромен та 34-річного мешканця Путивля.

Поліція відкрила кримінальні провадження за ч.1 ст. 309 «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту». Санкція статті передбачає покарання у вигляді обмеження або позбавлення волі на строк до трьох років.

Відділ комунікації поліції Сумської області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: