Завантаження ...

Сумські патрульні зупинили водія з ознаками наркотичного сп’яніння та з підробленим водійським посвідченням

На вулиці Іллінській, екіпаж патрульних зупинив автомобіль Daewoo Lanos, водій якого рухався з порушенням ПДР. Під час спілкування патрульні побачили, що 42-річний чоловік мав ознаки наркотичного сп’яніння



На вулиці Іллінській, екіпаж патрульних зупинив автомобіль Daewoo Lanos, водій якого рухався з порушенням ПДР. Під час спілкування патрульні побачили, що 42-річний чоловік мав ознаки наркотичного сп’яніння: він сильно нервував, у своїх поясненнях плутався, а його поведінка взагалі не відповідала обстановці. Від проходження огляд на стан сп’яніння водій категорично відмовився.

Інспектори склали на нього адміністративні матеріали за ч. 2 ст. 122 (Порушення правил користування зовнішніми освітлювальними) та ст. 130 (Відмова від проходження огляду на стан сп’яніння особою, яка керує з ознаками сп’яніння) КУпАП.

Перевіряючи документи, у вартових порядку також виникли сумніви щодо дійсності водійського посвідчення. Документ не мав жодних голограм та захисних елементів. Тож інспектори викликали на місце слідчо-оперативну групу Сумського відділу поліції. Наразі слідчими відкрито кримінальне провадження за ознаками ст. 358 (Підроблення документів) ККУ.

Патрульна поліція Сумської області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: