Завантаження ...

Водія, без права керування, під «кайфом» та з наркотиками зупинили сумські патрульні

Вночі, на вулиці 20 років Перемоги, інспектори зупинили автомобіль АЗЛК, водій якого порушив ПДР. Під час спілкування з водієм, вартові порядку виявили в нього ознаки наркотичного сп’яніння.



Вночі, на вулиці 20 років Перемоги, інспектори зупинили автомобіль АЗЛК, водій якого порушив ПДР. Під час спілкування з водієм, вартові порядку виявили в нього ознаки наркотичного сп’яніння. Перевіривши особу 21-річного чоловіка, патрульні встановили, що він взагалі не має права керування автомобілем. Ба більше, протягом року він уже притягувався до адміністративної відповідальності за керування в стані сп’яніння. У присутності двох свідків керманич відмовився від проходження огляду на стан сп’яніння.

Також інспектори провели чоловікові поверхневу перевірку й не помилилися. Вони виявили в нього паперовий згорток із речовиною рослинного походження, схожою на “канабіс”. За даним фактом охоронці порядку викликали слідчо-оперативну групу.

На водія ж патрульні склали адміністративні матеріали за ч. 2 ст. 126 (Керування особою, яка не має права керування) та ч. 2 ст. 130 (Відмова від проходження огляду на стан сп’яніння особою, що керує з ознаками сп’яніння, повторно протягом року) КУпАП.

Патрульна поліція Сумської області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: