Завантаження ...

Несподівана знахідка чекала на патрульних на викликові про домашнє насильство

Нещодавно, інспектори отримали повідомлення про вчинення домашнього насильства в одному з будинків на вулиці Криничній. Приїхавши за вказаною адресою, охоронців порядку зустріла жінка та повідомила про конфлікт



Нещодавно, інспектори отримали повідомлення про вчинення домашнього насильства в одному з будинків на вулиці Криничній. Приїхавши за вказаною адресою, охоронців порядку зустріла жінка та повідомила про конфлікт, який стався в неї з чоловіком. Під час розмови увагу патрульних привернули предмети на підлозі, адже вони були схожі на набої. На запитання чи є вдома зброя, громадянка показала предмет, схожий на пістолет у кобурі, разом із магазинами до нього. Походження речей її чоловік не пояснив.

Провівши профілактичну роботу, конфлікт між подружжям патрульні залагодили. За фактом виявлених речей охоронці порядку викликали слідчо-оперативну групу Сумського відділу поліції. Наразі за даним фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю) ККУ.

Патрульна поліція Сумської області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: