Завантаження ...

На Сумщині 21 квітня рятувальники ліквідували загоряння господарчої споруди

21 квітня о 12:11, до Служби порятунку 101, надійшло повідомлення про пожежу господарчої споруди по вул. Піонерська в с. Стецьківка, Сумського району.



21 квітня о 12:11, до Служби порятунку 101, надійшло повідомлення про пожежу господарчої споруди по вул. Піонерська в с. Стецьківка, Сумського району. Про пожежу повідомив сусід, який побачив дим та полум’я на покрівлі споруди. На місце події було направлено чергові караули 3 – ї Державної пожежно – рятувальної частини та 27 – го Державного пожежно – рятувального посту.

По прибуттю було встановлено, що вогнем охоплено сарай по всій площі, млин, до 1 тони сіна та господарчі речі. Утворилась загроза подальшого поширення вогню на ще 2 поруч розташовані господарчі споруди. Для безперебійної подачі води на гасіння пожежні автоцистерни довелось до заправляти від пожежного гідранта, який був розташований на відстані 1,5 км від осередку горіння.

О 12:48 загоряння локалізували, а о 14:03 витративши на гасіння більше 12 тон води, повністю ліквідували.

Всього на гасіння було залучено 2 одиниці спеціальної техніки та 8 чоловік особового складу від Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Сумській області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: